A szélcsatorna remek sportolási és szórakozási lehetőséget nyújt a kezdő lebegni vágyóknak, de a profi ejtőernyősök számára is hatalmas élmény. Megtapasztalhatja a szabadesés érzését maximális biztonsági körülmények között. Gyakorlott oktatók segítik a résztvevőket, akik alapos felkészítés után is bent állnak a helységben és kézjeles instrukciókkal tanítanak.

Időpont egyeztetés

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk

Az élményben nincsen súlykorlát. Legalább 1 GB-os pendrive-ot érdemes a helyszínre vinni, amire a szolgáltató partner rögzíteni tudja a repülést.

Az Élmény időtartama

A felejthetetlen lebegés 2 X 1,5 perces.

Létszám

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Javasolt öltözet

A program idejére biztosítják a szükséges felszereléseket (overál, szemüveg, bukósisak stb.) Érdemes sportos, kényelmes ruhában érkezni.

Kísérők

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat, kísérőket. Érdemes fényképezőgéppel, illetve kamerával érkezni.

Időjárási körülmények

A programot az időjárás nem befolyásolja, mert zárt térben zajlik.

Egyéb információk

A szélcsatornának egy hatalmas előnye, hogy kortalan, 4-5 éves kortól 100 éves korig bárki kipróbálhatja. A lebegésről készült HD videofelvételt a résztvevő megkapja ajándékba.

Egyedi információk

A szabadesés szimulátor remek gyakorlási lehetőség ejtőernyősöknek, hogy az ugrásoknál már magabiztosan és stabilan zuhanhassanak.

Please follow and like us: